marți, 16 aprilie 2013

Schimbarea (RO)


Un film tulburator si cu totul special, care nu trebuie sa lipseasca din vizionarea nimanui, film care te va rascoli in sensul bun al cuvantului, ajutandu-te sa arunci o privire adanc in tine si sa dai mana, sa iti imbratisezi copilul interior care esti tu si sa il intrebi: “Ce mai faci? Iti este bine unde te-am dus pana acum? Esti fericit?”. Filmul se numeste “Schimbarea” si in el il vei vedea si auzi vorbind sufletului tau pe dr Wayne Dyer, unul din marii oameni de spirit ai vremurilor noastre.

Filmul “Schimbarea” exploreaza calatoria spirituala spre partea a doua a vietii fiecaruia dintre noi, acolo unde ne este menit sa ne gasim scopul vietii: care este contributia noastra unica pentru aceasta lume?. Filmul este despre schimbarea puternica de la constructiile egoului asa cum am invatat inca din copilarie si tinerete de la societate – sa avem si sa acumulam pentru sine – la polul opus, a-ti trai viata cu un scop focusat pe a servi alti oameni si a da inapoi.
Veti urmari povestile intrepatrunse ale unui businessman supraincarcat de functii, stress si responsabilitati dar indepartat de suflet, a unei mame a doi copii mici care isi cauta propriul ei rol pe lume si a unui regizor de film care incearca sa isi faca un nume in cariera. Fiecare in parte are revelatii si isi schimba viata.
“Schimbarea” nu doar ca ne inspira dar ne si invata cum sa ne gasim fiecare calea catre adevarul scop pentru care suntem veniti pe acest pamant. Iar cand o vom gasi, vom sti pentru ca vom fi cu adevarat fericiti, acolo, in interiorul sufletului.
Fie ca sufletul tau sa se afle pe drumul bun si sa fii fericit!
Vizionare placuta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************