vineri, 23 august 2013

Chakrele iluminate

  Anatomia subtilă a corpului uman este o realitate de necontestat. Ea este probată cel mai evident prin practicile și cunoștintele medicilor indieni sau chinezi care diagnostichează și vindecă ținând cont de energiile ce tranzitează meridianele sau, altfel spus, nadis-urile corpului uman. Din păcate, medicina occidentală, aflată sub influența financiară a concernelor farmaceutice, ignoră aproape complet existența corpurilor subtile și continuă să acționeze ca și cum omul este doar un amestec de substanțe chimice, deși meridianele energetice au fost evidențiate de către oamenii de știință prin procedee speciale de fotografiere.
      Iată un film documentar plin de culoare şi lumină, care ne prezintă într-o manieră spectaculoasă cei șapte centri de forţă ai fiinţei. Scris, produs şi narat de Anodea Judith, documentarul este o realizare la superlativ. Fascinantele animaţii făcute de Alex Wayne şi încântătoarea muzică compusă de Robin Silver se contopesc într-un tot armonios cu frazele rostite de Judith de-a lungul vizionării filmului. 


 Sursa : misa-yoga.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************