miercuri, 5 noiembrie 2014

Înlocuiește frica cu iubirea

    Observ în jur evenimente și oameni marcați de frică. Frica este un sentiment de vibrație joasă. Dacă frica este prezentă în organismul tău pierzi energie pe care ai fi putut să o folosești în scopuri constructive. O stare permanentă de frică duce chiar la dereglarea comportamentului organelor interne sau îmbolnăvirea acestora.
     Pe de altă parte iubirea vindecă.  Iubirea menține sănătatea organelor interne. Atunci când emani iubire, primești iubire, iar asta te ajută să iei decizii mai armonioase și să stabilești relații de calitate cu cei din jur.

 3_idei_simple_fericit_www.fiimplinit.ro    Sintetizând aceste prime două paragrafe aș spune că frica este în permanență distructivă, iar iubirea este întotdeauna constructivă.
    M-ai putea întreba: „Cosmin, dar dacă mă plimb prin pădure și mă întâlnesc cu ursul? Atunci frica de moment m-ar putea ajuta să scap cu viață.”
    Nu te pot contrazice, există exemple fericite în acest sens.    Dacă iubești cu adevărat însă, ai putea să îți continui liniștit drumeția. Animalele sunt extrem de receptive la sentimentele prezente în interiorul tău. Astfel, iubirea adevărată ar anihila orice tentativă de atac a ursului. Ți se poate părea utopic, însă iubirea adevărată anihilează orice formă de confruntare, pe când frica naște divergențe chiar și atunci când nu te aștepți.

  De aceea îndemnul meu este…
                                                          Înlocuiește frica cu iubirea .

 

   Mi-am cumpărat de curând o bicicletă cu care am început deja să mă plimb prin Iași. Cu toate acestea mai aveam câteva zile în care abonamentul pentru autobuz era valabil. Am decis să îl folosesc pentru a mă deplasa mai rapid. Pe ecranul montat în interiorul autobuzului am putut observa următorul scenariu:
   Un tip deschide o ușă pe care scrie: << Angajăm chelneriță>>. Printr-o minune a naturii ușa îl conduce în stradă acolo unde un proxenet îi dă spre „utilizare” o fată. Mai apoi deschide o ușă pe care scrie: <<Angajăm dansatoare>>. De această dată ușa îl conduce înspre un bar în interiorul căruia o tânără este obligată să facă favoruri sexuale unui domn libidinos. Scenariul continuă în aceeași notă până când se încheie cu sloganul:   „Victima traficului de persoane poți fi chiar tu!”
 Tot ce face această campanie este să inducă o stare de frică. 
   Iar așa cum aminteam la începutul articolului, frica este egală cu lipsa armoniei. Frica te perturbă și te îmbolnăvește. Iubirea în schimb te armonizează, te ajută să crești și să devii o persoană împlinită.

   Nu poți educa cu adevărat prin frică, ci numai prin iubire.
        Ce faci cu ajutorul fricii este fals și lipsit de substanță.  
   Acțiunile făcute în prezența iubirii sunt reale și de lungă durată.
   Pe parcursul anilor am mai văzut în autobuz campanii antifurt care induceau frica de a fi furat, campanii împotriva accidentelor rutiere care prezentau accidente rutiere și induceau frica de astfel de accidente etc.
Acești oameni din spatele campaniilor chiar cred că reduc abuzul, furtul și accidentele. Ceea ce nu știu ei este adevărul că de fapt sporesc atât abuzul cât și furtul și accidentele.



Alternativa


   Vreau să apuc ziua în care pe ecranul autobuzului pe un fundal negru cu scris mare alb se va afișa:Tu ești cel care atrage în viața ta tot ceea ce experimentezi.” După 30 de secunde în care acest mesaj stă pe ecran să apară un altul:Ai exact ceea ce meriți. Iar la alte 30 de secunde: Experiențele tale sunt conform alegerilor tale.”
   Fără inducerea fricii și cu mesaje simple, dar adevărate, aceea ar fi ziua unei campanii cu un efect real și armonios.
  Adevărul este că ești bombardat zilnic cu informații care pleacă din frică sau care o induc. Frumos este faptul că poți alege oricând natura informației pe care o procesezi.
În loc să te uiți la crimele, războaiele, dezastrele și accidentele care îți sunt prezentate la știri deschide o carte scrisă din iubire. Citește un blog asemenea celui pe care ești acum. Dacă îți place mai mult să consumi conținut video, îl ai pe Elekes Levente care creează conținut video armonios și ideal de vizionat. Alternativele există deja și chiar în număr mare. Alegerea este însă întotdeauna la tine.
Învață să înțelegi efectul pe care informația îl are asupra ta și alege să te lași sau nu influențat așa cum am făcut eu în autobuz.



Invitația…
mea este aceea de a trăi în permanență cu un status mental al iubirii. Permite iubirii să fie în tine. Conștientizează că a fost dintotdeauna acolo, iar în clipele în care nu ai simțit-o a fost o alegere pe care tu ai făcut-o. Iubirea nu te-a părăsit niciodată pentru că nu ar avea cum să o facă.
Așa cum abundența se află peste tot în jurul tău și iubirea este și va rămâne întotdeauna acolo.


Cu drag,
Cosmin Constantin-Cîmpanu


Cu Lumină în Pace și Iubire !   


Sursa :         fiimplinit.ro 

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/10/07/inlocuieste-frica-cu-iubirea/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************