miercuri, 4 martie 2015

Schimbarea este Vibrațională

Înaltul Consiliu de pe Orion

Primit prin Holly Hawkins Marwood

  Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

        Aceia dintre voi care ascultă cu regularitate mesajele noastre cunoașteți și sunteți conștienți de conversațiile noastre legate de vibrația și energia pe care o aveți. Este energia a cine voi sunteți, modul în care voi vibrați în acest moment influențează, sau afectează sau atrage experiențele voastre. Pentru că sunt multe de sărbătorit. Există, nu-i așa? Vă puteți uita la multe dintre aspectele vieții voastre și să vă gândiți cât de minunate și de mărețe sunt. Vă puteți uita la oamenii care sunt importanți pentru voi, poate angajați de-ai voștri, acolo unde trăiți (indiferent dacă este casa în care trăiți sau orice alt loc din lume în care alegeți să trăiți). Toate acestea sunt dovezi ale atitudinii voastre vibraționale, dacă doriți, în lume.
  Totuși, dacă doriți să faceți o schimbare în viața voastră, fie că este mare sau mică, nu contează despre ce ar fi vorba: corpul vostru, mintea voastră, emoțiile voastre, slujba voastră, nivelul venitului, relațiile voastre, orice ar fi, atunci când doriți să începeți să faceți acea schimbare pe care o doriți, voi pregătiți lucrurile pentru a putea face acea schimbare. Poate că vă uitați după o nouă slujbă, vă faceți un CV, aplicați pentru acea slujbă. Poate că vă schimbați și lucrați mai mult cu corpul vostru făcând mai multe exerciții, diferite tipuri de exerciții, ceea ce beți, ceea ce mâncați sau chiar felul în care gândiți la adresa corpului vostru. Puteți trece prin toate domeniile vieții voastre în care lucrați pentru a face unele schimbări și să vedeți toate componentele acțiunii pe care o faceți, dar toate acestea au la baza funcționării lor energia voastră inerentă precum și viteza voastră de vibrație.


      Înțelegeți că, la un nivel foarte de bază, toate acele acțiuni, toate acele lucruri pe care voi doriți să le schimbați, sunt urmarea schimbării la cel mai de bază nivel a vitezei voastre de vibrație. Puteți vedea că sunt multe căi de a vă schimba viteza de vibrație. Spuneți, de exemplu, voi continua cu ideea de a-mi schimba corpul, există ceva ce vreți să schimbați la corpul vostru. Poate că acea schimbare vizează un corp mai subțire, mai puternic, mai flexibil. Poate că vă gândiți la o anumită competiție sau un scop și aveți o dată pentru acel eveniment, fie că este vorba de un maraton sau un eveniment de culturism, sau chiar evenimente cum ar fi sărbătoriri de un anumit fel la care este important pentru voi să aveți un corp mai altfel.  Apoi vă gândiți la acele lucruri pe care doriți să le faceți pentru voi înșivă ca să vă atingeți scopul: poate că veți schimba tipul de mâncare pe care o consumați, să vă intensificați exercițiile sau să le schimbați. Indiferent de ceea ce se întâmplă în timp ce mâncați un alt tip de mâncare, faceți alegeri diferite, lucrați un pic mai intens, beți mai multă apă, orice ar fi, onorați schimbarea de vibrație care vă afectează viața. În momentul în care vedeți orice schimbare care vă duce în direcția în care voi doriți, vă rugăm să vă sărbătoriți acțiunile voastre lumești precum și schimbarea vibrațională care vine odată cu ele datorită schimbărilor pe care voi le faceți.

    De ce facem un lucru atât de important din schimbarea vibrațională și sărbătorirea ei? Motivul este că energia care reprezintă ceea ce voi sunteți în acest moment și apoi schimbarea în acea energie care reprezintă schimbarea în lumea pe care o experimentați, este baza tuturor schimbărilor și tuturor eforturilor și tuturor experiențelor pe care le aveți. În timp ce conștientizați și chiar prin celebrare, viteza de vibrație pe care o emanați vă permite să aveți acele experiențe, și vă ajută să deveniți mai acordați și conștienți de impactul, influența și susținerea pe care o aveți în câmpul vibrațional din jurul vostru. Aceasta face parte din trăirea în acel mare corp energetic care este și întotdeauna a fost aici cu voi, dar în cultura și în societatea voastră nu a existat acea conștientizare și acea întărire constantă a lucrului cu aceste energii.

   Este un lucru minunat să începeți să lucrați cu corpul vostru energetic precum și cu corpul vostru fizic; corpul fizic nu numai în accepțiunea exemplului anterior, ci corpul fizic a tot ceea ce întrupați și toate modurile în care vibrați în lume în viața voastră în acest moment. Puteți aplica acest exemplu al schimbării corpului în orice domeniu din viața voastră pe care doriți să-l îmbunătățiți, în orice domeniu pe care îl simțiți provocator, sau chiar dacă este grozav pentru voi dar vreți să îl faceți și mai bun.

   Așa că bucurați-vă sărbătorindu-vă realitatea vibratorie! Noi sărbătorim împreună cu voi. Simțiți expansiunea, simțiți bucuria și ușurința. Pe măsură ce intrați din ce în ce mai mult în experiența voastră energetică, adăugată experienței voastre fizice, sentimentul vostru de creativitate și împuternicire se poate schimba pentru că sunteți mult mai activ angajați în câmpul energetic din jurul vostru, primind mai multe informații care, într-un anumit sens, se îngrămădesc chiar în jurul vostru atunci când începeți să le accesați din ce în ce mai mult în avantajul vostru, pentru susținerea voastră. Și ca întotdeauna, distrați-vă! Bucurați-vă de aventura vieții pe care voi vi-ați ales-o.



Fiți binecuvântați.



Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.



© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  




Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************