duminică, 21 iunie 2015

Creatori & Distrugători

                                    Există întotdeauna alegeri 
   Aveți întotdeauna liberul arbitru, acesta este o lege a tărâmului pământ. În tot ceea ce faceți, chiar și atunci când nu pare, liberul arbitru este disponibil. Când se prezintă oportunități, voi veți avea întotdeauna o alegere de făcut.

  Nu întotdeauna va fi o alegere ușoară, cu toate acestea este important să acceptați ceea ce sunteți, sunteți ceva mai mult decât sunteți acum în acest ciclu în care sunteți fără nici un plan sau direcție. Când voi vă concentrați pe o singură zonă uitați imaginea de ansamblu.

  Este important să începeți să priviți lucrurile în perspectiva mai mare a spiritului, a emoțiilor, totul vă va ajuta să priviți în inima voastră și să vedeți ca voi sunteți mai mari.

  Când vă priviți interiorul voi știți ce să faceți. Știți să faceți alegeri drepte și mai bune pentru viața voastră. Știți să treceți peste greutăți cu atenție, vedeți opțiunile și sunteți pregătit pentru viața nouă. Veți privi cu atenție opțiunile și veți trece la ceva mai semnificativ pentru voi și viața voastră.
  Este vremea să aprindeți pasiunile și încrederea în instinctele voastre, să știți că sunteți pe drumul cel bun și recompense vă așteaptă. Utilizați resursele cu înțelepciune, faceți planuri și ajutați să se manifeste la alegerea voastră. Aveți întotdeauna posibilitatea de a alege să spuneți DA sau NU, sau să vă opriți  dacă nu este bine.
 


   Permiteți-vă să începeți să realizați că sunteți miraculoși. Sunteți magici. Nimic nu este prea bun ca să fie adevărat.  Nimic.  Zero. Totul este real, totul este adevărat. Acesta este lucrul cel mai uimitor pe care îl descoperi, și mulți oameni vor descoperi asta în această epocă de expansiune a planetei voastre. Este ceea ce ați fost învățați să credeți, " nu este altceva decât un basm", este de fapt realitatea. Ai de gând să te trezești într-un nou vis, un vis al conștiinței absolute? 



  Acum, înțelegeți că atunci când veți începe pe această cale în mod conștient, atunci când va veți trezi și începeți să vedeți lucruri, multe lucruri încep să se întâmple.

Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Traducerea video : Marian Matei ( http://antiiluzii.blogspot.com/) 

Surse :  http://burebista2012.blogspot.com.es/
http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/07/din-intelepciunea-ingeriloralegeri.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************