vineri, 27 ianuarie 2017

Anul Cocoșului de Foc, 2017: Universul este Conectat. Dovezile Există, Viața Te Condamnă ... să Înțelegi într-o Zi


    Bun găsit dragilor, astăzi continuăm cu ultima capodoperă, unde Nassim Haramein explică într-un limbaj accesibil publiculului larg principalele idei ale universului cunoscut și dovezi ale conexiunii între toți și toate. Recomand ca obligatorie vizionarea acestui documentar de excepție.
     "Unui fractal infinit, aflat în rotație, cum îi definești centrul ? Orice punct este centrul său. Tu ești centrul universului, tu ești cel care observi universul din propriul tău centru. Oriunde ai alege un punct de observație într-un fractal, acel punct devine centrul din care tu observi universul. Acel punct devine nemișcare. De ce nemișcare ? Fiindcă în acel punct, acum, toate rotațiile universului se anulează reciproc. Ai nevoie de nemișcare pentru a avea un cadru de referință al rotației și astfel se produce singularitatea. Singularitatea este punctul aflat în centrul experienței tale universale, este acel punct nemișcat din care tu observi universul."           Nassim Haramein


  Anul Cocoșului de Foc începe la 28 ianuarie 2017 și se sfârșește la 15 februarie 2018. Fiind un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului, acesta promite să fie un an al marilor reuşite, dar de-a lungul căruia succesele sunt condiţionate de străduinţe, perseverenţă şi răbdare.
     Anul trecut a fost anul Maimuţei de Foc, care a adus multe surprize şi imprevizibilitate. O mulțime de oameni au simțit acest lucru peste tot în 2016, însă acum în 2017, lucrurile se vor simți mult mai aşezat.
   Cocoşul este un animal organizat, practic şi împământat caruia îi place să-şi planifice şi să-şi asume riscuri calculate.     În timp ce Maimuţa este despre elementul surpriză, energia Cocoşului este mai mult despre luarea deciziilor planificate.
  În 2017, va fi necesar să vă planificaţi următoarea mişcare şi să începeţi să gândiţi pas cu pas ceea ce vă doriţi să realizaţi şi cum aveţi de gând să obţineţi acest lucru.
  Pentru 2017,  Cocoşul este adesea liderul şi pretinde respectul tuturor găinilor, făcând anul 2017 un an perfect pentru a vă ridica şi a vă asuma responsabilitatea pentru direcţia din viaţa voastră.
  Energia Yin oferă, de asemenea, o calitate feminină. În timp ce vi se va cere sa faceţi unele pregătiri şi planificări, veţi avea nevoie, de asemenea, să aveţi încredere şi să vă urmaţi instinctele şi intuiţia.
  Dacă ceva se simte aparte sau daca ceva se simte a nu fi corect, atunci anul Cocoşului de Foc Yin vă va cere sa fiţi atenţi. Mai multe detalii aici .
 

  La 5 ani distanţă de ultima sa creaţie de renume, „The Black Whole”, Nassim Haramein lansează, „The Connected Universe”, regizat de Malcom Carter şi rezultat în urma unui parteneriat de succes dintre două site-uri renumite: platforma internaţională de finanţare prin subscripţii publice „Indiegogo” şi reţeaua de servere video „Vimeo”.

  Interesul internaţional acordat activităţii acestui minunat fizician autodidact se pare că este în continuă creştere din moment ce proiectul a fost finanțat din banii strânși din donațiile publicului (peste 300 000 de euro erau strânși anul trecut), iar vocea documentarului este cea a lui Patrick Stewart (cunoscut cel mai bine pentru rolul captianului Jean Luc Picard din Star Trek - The Next Generation, dar si din recentele roluri in seria X-Man , unde era Charles Xavier), un actor de prestigiu care a fost vocea multor documentare din main stream, iar astfel cred ca se ofera un plus de credibilitate acestor informatii.


  Filmul aprofundeaza unele aspecte ale noii paradigme spiritual-cuantice mai puţin dezbătute de Nassim Haramein, cele două noţiuni disjuncte, realitatea şi separabilitatea, din teorema lui John Bell, cele care ne integrează pe noi toţi – şi prin non-localizare, fireşte – în textura holistică a universului holografic în care ne ducem existenţa fizică efemeră.

  „V-aţi întrebat vreodată care este structura realităţii ? Care-i este natura ? Cum de se manifestă aici ? Şi cum se autoorganizează pentru ca eu s-o pot observa ? Acestea sunt întrebări esenţiale pe care majoritatea oamenilor şi le-au pus, cândva, în viaţă. Poate că s-au gândit la ele în multe moduri diferite, nu neapărat aşa cum au fost enunţate mai sus, dar majoritatea oamenilor s-au gândit la sursa existenţei, la începuturile sau la finalul unei dinamici eterne, continue.
Mai multe aici și aici

   Marian Matei (antiiluzii.blogspot.com) a încercat și chiar a reușit traducerea acestui film, dovada se află puțin mai jos, dar din vina celui ce publică/postează aici și acum, lipsea ceva ... și am găsit cadrul, motivul și contextul extins pentru a recomanda acest film documentar deosebit.

Vizionare Plăcută !

Link 1

Link2
Link 3


Linkuri alternative:  AICI 1 și  AICI 2.



   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse: http://antiiluzii.blogspot.com/2015/03/nassim-haramein-universul-conectat.html
http://www.astrocafe.ro/articole/2017-anul-cocosului-de-foc-yin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************