vineri, 17 martie 2017

FilmCuMesaj: Fiți Atenți la Matrice

                             * * *  Ești Pregătit@ să Te Trezești ? * * *


   Bun găsit dragilor, pentru acest sfârșit de săptămână vă recomand un film educativ, posibil o altă premieră în limba Română, tradusă și prezentată de oameni inimoși ce vor ca aceste informații valoroase să fie cunoscute de cât mai multă lume, în aceste timpuri de profunde schimbări, la toate nivelele, având astfel o confirmare în plus la tot ce știați.

    Realitatea noastră externă este o expresie a ceea ce am creat în mod colectiv împreună și considerăm acest lucru a fi REALITATE.   
   Realitatea în acest caz înseamnă "GÂNDURILE NOASTRE REALIZATE". Deci, da, este o formă de realitate.  
   Fără îndoială, multe dintre realitățile pe care le-am creat nu sunt în armonie cu adevărata noastră ființă și planeta Terra. Societatea occidentală este o societate de consum ce arde realitatea  unde ce se ia, nu se pune/dă înapoi. Acest lucru va duce, în cele din urmă, la epuizarea resurselor planetei noastre.   
   Modul în care ne tratăm planeta Terra este rezultatul de cum ne tratăm pe noi înșine și, prin urmare, pe ceilalți.
   Avem tendința de a gândi într-un mod liniar, și nu într-un mod ciclic, unde ceea ce iese se întoarce și invers:  
   Un dans între spiritul nostru intern etern și tărâmul fizic extern. 
  Este ca și cum am devenit atât de hipnotizați că noi credem că lumea exterioară este tot ce există. Ne agățăm de ea pentru o viață comodă, și din moment ce știm că resursele noastre sunt limitate, frica și lăcomia ne pune într-un mod de supraviețuire constantă.  
  În același timp, adevărata noastră ființă nu este integrată atât de sănătos pentru bunăstarea noastră. Suntem precum am fi niște zombi; reflectată inteligent de cantitatea mare de filme zombi ce au apărut în ultimii 10 de ani. 


    Filmul "Mind the Matrix" privește toate acestea și cu ajutorul diferiților experți, se pune în mâinile spectatorului instrumente despre cum ne putem întoarce la starea noastră naturală de armonie interioară și exterioară.  
   Aici este unde va începe schimbarea globală. Cu noi înșine. Odată ce am redescoperit natura a ceea ce suntem cu adevărat, acest lucru se va reflecta în mod automat spre exterior. "Realitatea" noastră se va ajusta apoi de la sine.
  Rămânând concentrați spre exterior, noi ca oameni, putem fi epuizați de încercările de a schimba, fără a vedea nici una.  
  Așa cum Mahatma Gandhi a spus: "Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".

 Vizionare Plăcută ! 

  

Linkuri alternative: https://goo.gl/L2Y1Y3  , https://goo.gl/KNL0gh, https://goo.gl/ZNCfxC .
        Cu Lumină în Pace și Iubire ! 
    Paul Marian PolMar 
 Surse:     youtube.com    și   http://www.mindthematrix.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************