vineri, 12 mai 2017

FilmCuMesaj: Judecătorul

  Bun găsit dragilor, astăzi vă recomand acest film plin de exemple, învățături, lecții de viață, din acest film produs în 2014. În continuare o scurtă descriere:
   Hank Palmer (Robert Downey Jr.) este un avocat de mare succes din Chicago ce se află în proces de divorț de soția lui. Fratele lui, Glen (Vincent D’Onofrio) îl sună şi îi dă tragica veste că mama lor a decedat. Hank se duce în orașul său natal, Carlinville, Indiana, pentru a participa la funeraliile mamei sale. Acolo, el se reîntâlnește cu fratele lui, patronul unui magazin de anvelope de automobile, şi cu Dale (Jeremy Strong), o persoană ce suferă de anumite probleme mentale. Hank se vede cu tatăl lui, Judecătorul Joseph Palmer (Robert Duvall), în sala de judecată a acestuia.
  În acea seară, Judecătorul Joseph merge la cumpărături în timp ce băieții lui stau de vorbă și povestesc despre ce au mai făcut în timpul în care nu s-au mai văzut. A doua zi dimineață, Hank observă că mașina tatălui său a suferit unele stricăciuni, dar nu acordă prea mare atenție acestui fapt și pleacă pentru a prinde avionul spre Chicago. Pe când se afla în avion, el este sunat de Glen și este informat de faptul că tatăl lor este interogat de poliție pentru presupusa faptă de-a fi lovit pe cineva cu mașina și a părăsit locul accidentului – așa numitul „lovește și fugi” (hit and run).
   Hank este nevoit acum să se întoarcă pentru a-şi apăra tatăl în acest caz și a-i dovedi nevinovăția. În timp ce face acest lucru, relațiile reci dintre membrii familiei lor încep să iasă la suprafață și se descoperă alte relații ascunse ale unora dintre ei. În ciuda distribuției foarte bune, filmul The Judge nu a atras prea multă lume la cinematograf, acumulând doar 40 de milioane de dolari la box office în primele trei săptămâni de la lansare, bugetul fiind cifrat la 50 de milioane.

Vizionare Plăcută ! 

 Link 1
 
 Link 2


  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Surse:   http://www.filme-bune.net/
http://www.filmeonline2013.biz/  
http://www.filmeonline.biz/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************