miercuri, 17 aprilie 2013

Nimic nu este întâmplător...

Nimic nu este întâmplător... (dincolo-de-materie.blogspot.com.es)   

   De  multe ori ne trezim in fata anumitor evenimente  si nu intelegem de ce au aparut. Unele sunt dureroase , altele sunt pline de bucurie si incantare. Ne intrebam ce am facut sa meritam aceste lucruri cand de fapt tot ce ni se intampla noi am cerut prin intentiile noastre emise in univers.
    Intentia este una din cele mai puternice emotii  pe care le poti avea. Fiecare gand este unul creator si o data aparut el nu se pierde in neant ci se propaga in univers si la un anumit moment se va intoarce catre tine.  
   Daca esti aici si citesti aceste randuri, atunci si tu esti pregatita sa iti traiesti viata  constient. Lumea este intr-o armonie incredibila doar ca noi ne-am focusat sa vedem haosul. Universul ne dirijeaza intotdeauna spre ceea ce avem nevoie pentru evolutia sufletului nostru., spre oameni si situatii care sa scoata la iveala cine suntem cu adevarat  pentru a putea sa ne recream in permanenta. Poate e vorba despre anumite lucruri despre noi pe care nu le-am acceptat pana acum si avem nevoie sa le vedem si astfel traim o experienta din care sa ne dam seama de asta.  Iti dai seama ce bucurie si ce oportunitate ti s-a oferit prin aceatsa experienta sau om? Cum altfel ai fi putut sa cunosti cine esti  si cum altfel ai putea sa alegi sa fii acea persoana care vrei ?
  Toate ne poarta catre sinele nostru.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************