duminică, 19 mai 2013

Lumea nouă (2005)

Producatoarea filmului The New World, Sarah Green, marturisea: “Terry a scris prima data The New World in urma cu 25 de ani. A avut ideea in anii ’70 si a pastrat-o intotdeauna in minte si in imaginatie. The New World are, ca toate filmele lui Terry, o intelegere profunda a umanitatii.” Este vorba despre extrem de apreciatul regizor Terrence Malick (The Thin Red Line), care transforma povestea clasica dintre capitanul John Smith si Pocahontas intr-o explorare a iubirii, a pierderii si a descoperirii, o celebrare si un elogiu adus Americii, cea existenta si cea care urma sa vina. The New World este o aventura epica plasata la mijlocul intersectiei dintre cultura europeana si cea americana nativa in timpul descoperirii regiunii Jamestown in 1607. Cei care fac aceasta calatorie in timp sunt Colin Farrell, Christopher Plummer, Wes Studi, Michael Greyeyes si August Schellenberg.
Filmul este in primul rand o poveste de dragoste si in al doilea rand o poveste istorica, descriind viata dusa de exploratorii care au cucerit America si viata bastinasilor carora, desi au fost primitori, li s-a rasplatit acest lucru cu rautate si lacomie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************