miercuri, 24 iulie 2013

Click (2006) RO

Poster Click 
   Michael Newman (Adam Sandler) este căsătorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) şi are cu ea doi copii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) şi Samantha (Tatum McCann). Dar el nu reuşeşte să-i vadă des deoarece lucrează foarte mult la firma sa de arhitectură cu speranţa deşartă că şeful lui nerecunoscător (David Hasselhoff) îi va recunoaşte într-o zi contribuţia nepreţuită şi îl va face partener.

  Odată ce va ajunge pe un drum mai uşor, el va fi capabil să-şi îndrepte atenţia către soţia şi copiii săi. Cel puţin acesta este lucrul pe care el şi-l spune lui însuşi.
După ce a stat o noapte întreagă la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-şi poate da seama care dintre telecomenzi va porni televizorul. Michael porneşte în căutarea unui dispozitiv universal, cu care să opereze tot echipamentul său electronic. Ajunge în camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) îi oferă un gadget experimental unicat şi garantat că-i va schimba viaţa. Morty nu glumea. Curând Michael este stăpânul domeniului său, pornind fiecare aparat cu numai o apăsare de buton.

  Dar dispozitivul are mai multe funcţii uimitoare. În mod ciudat poate înăbuşi lătratul lui Sundance, câinele familiei - şi chiar şi mai uimitor, poate să ruleze pe repede înainte o ceartă supărătoare cu soţia lui.
   Michael este fascinat de noua lui jucărie și în același timp un pic speriat de ea. Decide să-l mai viziteze o dată pe Morty, tipul care i-a vândut dispozitivul misterios. Morty îi spune lui Michael că i-a dat exact ceea ce a cerut - o telecomandă universală care îi permite să-și programeze universul său. Chiar în fața ochilor plini de uimire ai lui Michael, Morty demonstrează caracteristicile avansate şi incredibile ale dispozitivului, inclusiv o funcție care îi permite lui Michael să călătorească înainte și înapoi prin viață, la viteze diferite. Foarte curând Michael devine dependent de noua sa putere, care pur şi simplu îi permite să-și îndeplinească orice vis.
Dar înainte să-şi dea seama, telecomanda îl programează pe el, şi nu invers. Şi oricât de mult ar încerca, un Michael panicat nu poate opri dispozitivul din a decide care evenimente din viaţa sa le va experimenta şi pe care le va pierde. Şi doar atunci este momentul când el începe cu adevărat să aprecieze şi să îmbrăţişeze viaţa sa - binele, răul şi urâtul din ea.


 Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo


Link 1


Link 2  Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

 Sursa:  https://filme-onlines.com/

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *