luni, 1 septembrie 2014

Răspunsuri


                                                  ♥ ♥ ♥
  Toți căutați răspunsuri. Nici o carte spirituală nu vă va oferi aceste răspunsuri, deși în ele există niște baze destul de necesare pentru voi în a vă găsi calea de urmat în această schimbare de conștiință. Cunoștințele găsite în aceste cărți sunt neprețuite în momentul când începeți căutarea, dar nu vă oferă și răspunsul final.

  Drumul spre trezire a fost lung și de foarte multe ori dificil, încă mai este dificil pentru unii. Este un proces de învățare fără sfârșit, cărțile înțelepte nu sunt de ajuns acum, ele sunt doar un indicator de cale. Harta noii voastre călătorii se află în inimile voastre, trebuie doar să o deschideți și veți ști pe unde să pășiți. Absolut toate schimbările vin din voi, trebuie să vă schimbați gândirea mică și neîncăpătoare. Trebuie să încetați să mai născociți apocalipse, ochii voștri trebuie să înceapă să vrea să vadă numai frumosul din voi toți și tot ce vă înconjoară. Încercați să vă imaginați că sunteți un copil în primii ani de viață. Ce educație dați unui copil? Îl lăsați să crească fără să vă pese de ce se alege de el? Nu cred că un părinte care își iubește copilul îl va lăsa fără educație. Cam același proces trebuie să urmați și voi acum, chiar dacă sunteți adulți trebuie să învățați din nou de la zero în noua lume. Voi toți sunteți acum copiii mici ai acestei planete , veți fi învățați de alții care sunt adulți. Veți primi educația adecvată pentru a pași pe un nou drum. Toate învățăturile de până acum nu vă vor duce pe un nou drum, din simplul motiv că ele au o limită de care nu s-a trecut niciodată.



   Zilnic ar trebui să începeți să retușați din vechiul comportament, remodelați ființa care sunteți. Nu mai accepați nimic din vechi. Schimbarea completă a ființei voastre înseamnă Ascensiune, veți trece prin acest proces cu toata ființa. Nimeni dintre voi nu știe în momentul de față prin ce veți trece, dar este bine sa fiți pregătiți pentru ca aceste energii vă vor schimba complet. Ordinea este clară, întâi conștiința și pe urma trupul. Cât timp va dura această transformare încă nu știm, ține de fiecare ființă, de modul de evoluție al fiecărui suflet.



  Veți trece printr-un fenomen  care pe moment în starea asta de conștiință limitata nu îl înțelegeți, se va schimba frecvența Pământului și voi toți și tot ce există pe acest pământ. Mergeți pe drumul vostru, fiecare știti ce este bine pentru voi și pentru cei dragi vouă.

Namaste!


L.N


♥ ♥ ♥


 În fiecare seara la ora 21:00 ora României vă aștept să vă alăturați rugăciunilor  ce le vom  face  pentru România și planetă. Ne vom ruga în intervalul 21:00-21:30, în acest timp preț de câteva minute vă rog să vizualizați cum voi sunteți un pilon de lumină care face conexiunea cu grila planetară și inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra României transmițând energia noastră în acea zona.


Cu Lumină în Pace și Iubire !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************