duminică, 10 mai 2015

Remember Duminical : Proiectul 10:10:10 = Pastilă sau percepție ?

   Un film documentar echilibrat și provocator despre conexiunea dintre minte și corp și despre cum putem să controlăm mai ușor și mai direct atât sănătatea noastră, cât și lumea în general.   Filmul pornește de la premisa că avem mai multă putere asupra propriilor vieți decât se credea și subliniază necesitatea de a fi mai responsabili pentru ea, în loc să permitem stersului la care suntem supuși să ne cauzeze îmbolnăvirea. Documentarul tratează structura corpului uman, iar experți precum Dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton ne arată cum dimensiunea lobului frontal, responsabilă pentru creativitate, vise și capacitatea de a lua decizii, ne face unici ca indivizi.
  Studiile arată că cele 50 de trilioane de celule din care suntem compuși sunt ca niște mini-indivizi, fiecare cu propria conștiință, dar influențată de atitudinile sau percepțiile noastre. Oamenii de știință vorbesc despre legătura dintre stres și boală , puterea gândurilor și capacitatea noastră de a le materializa. Mai mult, ei spun că uneori devenim atât de obsedați de gânduri despre trecut sau viitor încât creăm singuri lucrurile de care suntem obsedați. Așadar, dacă deținem controlul gândurilor, putem să ne schimbăm viețile și să obținem rezultatele pe care le dorim.

Link 1
Link 2



Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://antiiluzii.blogspot.com/2012/03/proiectul-101010-pastila-sau-perceptie.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************