vineri, 17 februarie 2017

Recomandare Film: COLABORAREA

    Bun găsit dragilor, filmul de astăzi vorbește de COLABORARE. Conform Wikipedia, Colaborarea  este munca depusă împreună cu alții cu interesul de a atinge un scop comun. Este o formă de proces relațional în care doi sau mai mulți indivizi sau organizații ce lucrează împreună pentru realizarea unor scopuri comune; este mai mult decât intersecția scopurilor comune văzută în cazul cooperării, dar adânc, colectiv, este o determinare de a atinge obiective identice. Majoritatea colaborărilor cer conducere, dar aceasta poate fi realizată și într-un cadru social, descentralizat și cu caracter egalitar. În particular, echipe care lucrează în colaborare, pot să obțină mai multe resurse, recunoaștere și câștig când participă la o competiție pentru resurse finite.
    Colaborarea dintre două sau mai multe persoane/grupuri sau asociații/națiuni este întotdeauna mult mai avantajoasă și beneficioasă decât concurența, ce o provoacă și susțin manipulatorii cunoscuți și cei necunoscuți.

Vizionare Plăcută !


Link alternativ + descărcare:   https://goo.gl/90vmL1

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

Surse: wikipedia.ro + internet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************