vineri, 7 iulie 2017

SerialFain: VIZITATORUL(ep.3+4)

    Bun găsit dragilor,  astăzi continuăm cu episoadele trei și patru ale serialului, atenție, concentrare și decodificarea acțiunii te ajută s-o înțelegi. Acțiunea continuă ...

    În urmă cu 70 de ani, Adam MacArthur (pilot al marinei americane), dispare în Triunghiul Bermudelor. Întors acum cu o navă spațială, venind de nicăieri, Adam încearcă să-și ducă la bun sfârșit misiunea de a salva planeta și locuitorii ei de la autodistrugere.
     Rămas la fel de tânăr ca în momentul dispariției, Adam folosește o serie de abilități, deblocate de către extratereștrii, călătorind pe teritoriul Statelor Unite ajutând oameni, dându-ne ocazia să vedem și să înțelegem din cele 13 episoade, cât durează serialul, numeroase aspecte, relații și convingeri existente în ziua de azi; diferite și controversate opinii și convingeri din viața zilnică cotidiană.
    Considerat un pericol, de către agențiile de securitate guvernamentale americane, este urmărit, arestat, interogat, suspectat de multe și diferite posibile acte împotriva statului și a națiunii. Adam își continuă  misiunea, trecând prin multe și diferite situații; ce ne dau ocazia și posibilitatea de a ne pune în pielea diferitelor personaje din serial, pentru a ne întreba, chestiona, analiza și chiar confirma unele păreri ce nu le-am înțeles prea bine până acum.     

  Vizionare Plăcută !

Episodul 3 : ViseLink alternativ :     https://goo.gl/Lx8auz

 Episodul 4 : Amintește-ți Link alternativ :     https://goo.gl/a2L9Ai

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Un comentariu:

  1. Multumesc Paul Marian pentru toate filmele recomandate, inca nu le-am vazut pe toate, am sa-l vizionez”!
    Am sa-ti recomand si eu cateva, poate le-ai vazut: „Before I Fall„ , „The Shack„ „The secret life of bees„.
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *