vineri, 30 martie 2018

Cunoaște Realitatea în care Trăim: VEGAN 2016 Română

   Bun găsit dragilor, continuăm cu alimentația, continuăm cu vegan(ism-ul) anului 2016. Alimentația este un subiect vital pentru civilizația umană actuală, mulți bagă la stomac ce la face plăcere, dar nu sunt conștienți de efectele mâncării. Așa cum în glumă zic de multe ori: Mâncarea (te) mănâncă și hrana (te) hrănește, chiar am șanse să mă apropii de adevăr.           Dieta, și mă refer la ceea ce băgăm în gură ca aliment, nu la moftul culinar datorat tradiției, modei, opiniilor și părerilor celor ce-și dau cu părerea ca să pară deștepți, ci efectiv ceea ce are nevoie și este compatibil cu corpul fizic al ființei umane. Într-adevăr cei ce spun că ființa umană este complexă, că acest corp fizic este cel mai solid (grosier) și că există și altele mai subtile, care nu sunt chiar la vedere, au perfectă dreptate, dar astăzi continuăm cu ediția 2016 a documentarului VEGAN, prezentarea faptelor, ideilor, avantajelor și părerilor despre ceea ce este un pas înainte pentru umanitate. Este adevărat că interesele industriei crescătorilor de animale sunt afectate, și tot lanțul economic ce urmează după acesta până la clientul final care este ... ființa umană inconștientă și iresponsabilă de ceea ce consumă și efectele alimentelor ce consumă asupra corpului său, de dezechilibrele globale generate de industria crescătorilor de animale, direct sau indirect, asupra mediului înconjurător și a calității vieții de pe această minunată planetă. Nu mă credeți, foarte bine, urmăriți documentarul spre elucidare ... 
   Surprinzător sau nu, multe persoane nu înțeleg încă sau nu vor să înțeleagă, să iasă din zona de confort și să gândească puțin la rostul vieții lui, să-și analizeze trecutul, să înțeleagă prezentul și să-și facă viitorul așa cum și-l dorește el însuși cu adevărat, și nu așa cum îi dictează tradiția socială și culturală a fiecărei națiuni ... ci să meargă pe conștient-înainte, așa cum trebuie să fie. Dar, cu răbdarea cuvenită ... mulți vor pricepe cum sunt lucrurile.
  Nu poți ascunde adevărul la nesfârșit, a sosit momentul să spunem adevărul, căci Veganismul se extinde cu cât este mai cunoscut de cei ce vor să fie  sănătoși. Cunoaște adevărata alimentație a omului, ar spune unii, fiindcă așa și este ... și chiar se poate înbunătății, sâc!
    Noi locuim într-o lume complexă și nedreaptă, în care felul cum funcționează lucrurile nu prea au sens. Cei de la putere ne spun povești pentru a ne ține orbiți și distrași de la această realitate crudă. Dar acele povești, devin din ce în ce mai neconvingătoare, disperate și goale. Acesta este un film scurt legat de motivul pentru care poveștile lor au încetat să mai aibă sens și cum asta a condus către o nouă mișcare globală puternică. Asta ni s-a spus, prin evenimentele unui an epic și schimbător la față. Acesta este Vegan 2016.
   După anul 2015, veganismul nu a mai putut fi ignorat și a făcut ca industria cărnii să reacționeze. Există foarte multă rezistență când vorbim despre veganism. Dar dacă acest răspuns este un semn că vremurile se schimbă.
   Veganismul este în creștere, iar industria agriculturii pentru animale încearcă disperată să se țină de profiturile lor. Iar pentru a înțelege exact cum se întâmplă asta, trebuie să te uiți mai întâi la evenimentele de la începutul lui 2016. Începuturile anului 2016 s-au centrat în jurul doctorului Michael Greger. Dr. Michael Greger este un medic american și un expert în sănătatea publică. Timp de ani de zile, viziunile lui au fost ignorate de mass media centrală, dar în 2016, s-a întâmplat ceva foarte diferit. Noua lui carte a atins TOP 10 cele mai bune cărți vândute în New York Times. Și dintr-odată a fost în luminile reflectoarelor mass mediei. 
   Dr. Michael Greger: Există doar o singură dietă dintotdeauna, care s-a dovedit că regresează bolile de inimă la majoritatea pacienților, o dietă bazată pe plante. Dacă acesta este singurul lucru pe care o dietă pe bază de plante îl poate face, să regreseze ucigașul numărul 1, numărul 2 aici în UK, nu ar trebui să fie dieta principală până se dovedește altceva? Și de fapt acesta poate preveni, reversa și alți ucigași: diabetul de tip 2, hipertensiunea, se pare că este un caz pur și simplu copleșitor. 
   Iar aserțiunile lui Greger, că această informație este distorsionată de instituții, par să conțină adevărul în 2016, când au ieșit liniile de ghidare ale dietei din SUA. Guvernul a făcut publice noile linii directoare ... Noile linii directoare ale USDA, ale Departamentului de Sănătate și Servicii umane, se presupune că ele îți spun ce să mănânci, dar criticii spun că sunt că sunt încâlcite și confuze și nu întâmplător. Criticii spun că liniile directoare nu merg suficient de departe. 
    Există o nouă controversă legată de dieta americană. Guvernul scapă această recomandare pentru a se limita consumul de ouă și mâncăruri cu mult colesterol. În loc să spună: mâncați mai puțină carne, ei spun că mai puțin de 10 % din dieta dvs. ar trebui să vină din grăsimi saturate. Oamenii nu știu ce este o grăsime saturată. În loc să se spună mâncați mai puțină carne, ouă, lactate, ei spun: mâncați mai puține grăsimi saturate și trans-lipidice, lucruri de acest gen. Componente biochimice, ok, deoarece ei nu vor să menționeze mâncăruri, deoarece este prea incorect politic. Industriile cărnii, laptelui și ouălor sunt investitori uriași în guvern, după cum este și industria farmaceutică. Industria cărnii nu vrea ca guvernul american să spună: mâncați mai puțină carne. 
   Noi suntem manipulați de o industrie care crede că noi suntem niște vaci bune de muls. Acestea sunt industrii de multe miliarde de dolari, care depun foarte mult efort, nu doar să facă reclamă produselor lor ci și spre schimbarea politicii federale.
  Doctorul Neal Bernard este președintele Comitetului non-profit al Medicilor pentru Medicină Responsabilă care dă în judecată guvernul, susținând că industria ouălor și-a folosit influența pentru a încerca să slăbească avertismentele despre colesterol. Industria ouălor plătește Universități, iar apoi acești oameni sunt puși în comitete să decidă dacă ouăle sunt sigure sau nu, este un conflict de interese.
   Iar o altă industrie, mass media centrală influențează preferințele consumatorilor în acest an ... în tot anul 2016, ea a realizat un vodevil, împotriva conținutului vegan, aducând atenția asupra veganismului într-un mod foarte părtinitor. Există o poveste într-un ziar astăzi, pe prima pagină care zice că moda vegană face rău sănătății ... este de asemenea vegan ... nu poți avea toți nutrienții necesari ... Ei pot să meargă să ia niște ... miel. Unii pot sfârși deficienți în vitamine D, Calciu și Fier. 
   Dar din păcate, vegetarienii și veganii nu au văzut partea amuzantă a acesteia. Fiți cu mai mult simț al umorului, aș spune. Proteine, deficiențe de fier sunt cele comune dacă nu mănânci mâncarea corectă. Sau poate că acești jurnaliști din mass media, nu prea mai sunt jurnaliști. Fără să realizeze, ei au devenit în schimb, contrarianți și marionete. Adevărata lor slujbă, e să ne facă confuzi. Și când suntem confuzi legat de ceea ce să mâncăm, rămânem la vechile obiceiuri.                                       ( . . . ) 

Cunoașteți acest Lanț Alimentar ? Ține-ți minte ...



vom vorbi de el ... este important de știut!

 Vizionare Plăcută ! 


 
Link alternativ :  ...  https://goo.gl/EifxwJ

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************